DE HAPPY TOSTI TUIN

Een stadstuin in het centrum van Deventer waar hergebruik en ‘het gebruik’ van de tuin centraal staan.

De opdracht: Ontwerp een tuin passend bij Happy Tosti als keten en het personeel met meer intimiteit dan de huidige situatie.

Het is belangrijk dat de tuin zowel functioneel is als dat het een prettige sfeer heeft waar mensen graag willen zijn.

Het concept; PITSTOP; een verborgen plek in het zicht.

De Happy Tosti tuin zal het gevoel uitstralen van een verborgen wereld die zich verstopt in ‘plain sight’.
Dit gevoel vertaald het contrast tussen de drukte van de stad en de rust van de tuin, de snelheid van de winkelstraat waarin

De Happy Tosti tuin de pitstop is.

De gebruiker: niet alleen de consument is ‘gebruiker’ in dit ontwerp.

Happy Tosti werk met mensen met een arbeidsbeperking. Hierdoor is het des
te belangrijk dat de tuin goed te overzien is voor het personeel. Dit is een randvoor- voorwaarde binnen het ontwerp.

Project: Happy Tosti - Opdrachtgever: Happy Tosti Deventer - Locatie: Lange B, Deventer - Project soort: stadstuin - Realisatie: juli 2019

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Pinterest

©2019 BY MOON. All rights reserved